• banner

Opptil seks hengekøyer kan klemmes til stolpen om gangen

Homewood-bosatt JW Bird installerte seks stolper, hver med ca. 10 fot fra hverandre, slik at besøkende kan feste seg i Eagles Nest Outfitters eller lignende merkede hengekøyer uten å bruke noen hengekøyestropper eller trær. Opptil seks hengekøyer kan festes til stolpen om gangen.
"Jeg liker å bruke hengekøyen min hver gang vi drar på camping med speiderne eller familien min drar til sjøen," sa Bird. "Det er behagelig å bare slappe av der."
Bird, som bor i nærheten av Central Park, sa at han ikke har lagt merke til noen prosjekter der nylig. Han fant et skyggefullt sted på baksiden og trodde det ville være det perfekte stedet for en hengekøye.
"Det er trær der jeg gjør dette prosjektet, men de er så langt fra hverandre," sa han. En ulempe med å bruke en ENO-hengekøye er at brukeren må finne to trær som er nær nok til hverandre til å henge en hengekøye mellom dem. Bird sa også at parkstyret fraråder bruken av parkens trær til hengekøyer.
Bird sa at det var mange som sa at de hadde brukt de nye stativene og at folk elsket dem så langt. Bird selv og vennene hans bruker dem "ganske mye", sa han.
Bird er elev ved Homewood High School og går i 11. klasse i år. Han er medlem av 79. guttespeidere.


Innleggstid: 19-jan-2022