• banner

Ta en bok og nyt din nye utendørs hengekøyestol!

Hengekøyer er nøkkelen til en avslappet livsstil.Les en bok, lytt til favorittpodcasten din, mediter, ta en lur, eller bare slapp av i en stol som kan gjøre alt.Hengekøyestoler gir mer støtte enn vanlige hengekøyer, slik at du kan lese oppreist på det polstrede setet – en liten, men virkningsfull forskjell.
Oppbevar disse hengekøyene i hagen din eller ta dem med deg på neste campingtur. Det er en stol på denne listen for reisende, hjemmeværende folk og alle som leter etter en stilig innredning. Sjekk ut disse alternativene på forhånd fra pålitelige merker .

Ta en bok og nyt din nye utendørs hengekøyestol

Materialoppsamlingsområde (1)

Å tilbringe litt kvalitetstid med deg selv i bakgården vil være de mest avslappende øyeblikkene.Hengende hengekøyestol kan gjøre den enda mer behagelig og avstressende.

Du trenger bare å finne en solid gren på treet i hagen din, og med trinnene nedenfor for hvordan du henger en hengende stol fra et tre er du klar.

#Trinn 1 – Finn først grenen der du vil henge stolen.Pass på at grenen er sterk nok til å bære vekten din.

#Trinn 2 – Hold hengekøyeringen med tauet eller kjedet du skal omkranser grenen.Pass på at du holder minst 8 tommer avstand mellom ringen og grenen.

#Trinn 3 – Du kan til og med bruke en lenkelås for å koble til hengekøyeringen og tauet eller kjedet.Det gjør oppgaven med å overføre hengekøye fra utendørs til innendørs.

#Trinn 4 – Juster høyden minst 2 fot fra bakken, og du er klar til å vugge i hengekøyestolen.

Ta en bok og nyt din nye utendørs hengekøye!


Innleggstid: 17. mars 2022