• banner

8 beste hengekøyer for camping, lesing eller fritid – søte hengekøyer

Hos Cosmo elsker vi alt som bringer deg nærmere ditt personlige nirvana – enten det er et koselig lakensett eller noen beroligende duftlys. Ærlig talt, ingen snakker egentlig om dette, men la oss legge til en hengekøye på listen fordi ingen oase er virkelig en oase .
Jeg sier bare det! Hvis du ønsker å lure bakgården eller campingplassen din (og kanskje til og med soverommet ditt) for den ultimate ~avslappende stemningen~, så vurder en av de åtte beste hengekøyene internett har å tilby. Leter du etter en slitesterk og beskyttende hengekøye for camping? komplett. Eller en lett og bærbar en for en dag i parken? gjorde det også. Hva med noen vakre blonder alternativer for en super drømmende stue eller soverom? komplett. Seriøst, vi venter på deg nedenfor.
Internett vil være enig, den gule bladhengekøyen er der den er. Jeg mener, denne er myk mot huden din, snur seg ikke og kan utelates i all slags vær (ingen råte eller mugg).
Hmm, en førsteklasses hengekøye med over 6000 anmeldelser, en femstjerners rangering og en prislapp på under $30? Selg.
Camping er gøy til det regner eller du må håndtere skadedyr. Men heldigvis kommer denne hengekøyen med netting og regntrekk for å beskytte deg mot begge ondskapene.
Håndlaget av Triquis urfolkshåndverkere fra San Juan Copada, Mexico, er denne vevde hengekøyen rett og slett nydelig. Pluss, ja, den er egnet for innendørs eller utendørs installasjoner!
Har du ikke to trær å henge en hengekøye på? ikke bekymre deg! Denne fyren med tannregulering er her for å redde dagen.
Uh, føler deg ukonvensjonell hengekøyedesign? Gå og kjøp denne gyngestolen. Hvor nydelig er den blondedetaljen?
Liten og lett, dette toppvalget fra Amazon er perfekt for en kjølig dag i parken eller et ryggsekkeeventyr.
Hvis du ikke liker hele den padløse hengekøye-designen (jeg klandrer deg ikke), er det for kaldt. Bra at denne doble vatterte (med avtagbar pute) finnes!

pexels-dziana-hasanbekava-5480835的副本


Innleggstid: Jan-11-2022